Blog

Blog

De schouders eronder zetten

De schouders eronder zetten of anders uitgedrukt, je ergens voor inzetten, is wat je doet als je een fanatiek CrossFitter bent. Je wilt fysiek vooruitgang en wordt in de verschillende WOD’s uitgedaagd, om het maximale uit jezelf te halen. De schouders worden er ook in letterlijk zin onder gezet. In de verschillende overhead bewegingen die…

Blog

Sterker worden met ondersteuning van goede voeding

In de wereld van CrossFit draait alles om prestaties verbeteren, grenzen verleggen, fitter en sterker worden. Naast een doelgerichte trainingsroutine, speelt voeding een cruciale rol in het bereiken van optimale kracht en prestaties. In deze blog zullen we de relatie tussen voeding en het versterken van jouw CrossFit resultaten op een rij zetten. Eiwitinname voor…

Blog

Vetmassa verlagen door ketose

Lees in dit blog waarom in een ketose raken veel voordelen heeft voor je gezondheid en sportprestaties.

Blog

Vetten die goed zijn voor je training

Vetten hoeven niet altijd slecht te zijn. In dit blog lees je over waarom vetten een onmisbare voedingsstof zijn voor het lichaam naast eiwitten en koolhydraten.

Blog

Hoe combineer je CrossFit en afvallen?

Om wat kilo’s kwijt te raken zal je minder moeten eten, maar je wilt ook blijven trainen en je energiek voelen. In dit blog lees je wat je het beste kunt eten en drinken.

Blog

Het belang van krachttraining

Krachttraining is goed voor iedereen! Lees in dit blog waarom krachttraining zo belangrijk is.

Blog

Waarom eiwitten onmisbaar zijn

Eiwitten zorgen voor de herstel en opbouw van spieren. Lees in dit blog welke belangrijke functies eiwitten nog meer hebben.

Blog

2712 Member Throwdown

Ben je benieuwd hoe de Member Throwdown was? Bekijk dan hier de filmpjes en lees de ervaringen!

Leave your ego at the door