CrossFit voor volwassenen


Beginnen met CrossFit

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS JE EERSTE CROSSFIT LES

Als je begint met CrossFit dan kan dat best een beetje spannend zijn. Hierdoor zullen we je goed begeleiden! Zodra je binnenkomt zal één van de coaches je opvangen en zal je voorafgaand aan de les begroet worden door onze leden. We starten de les altijd met een warming-up en een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren. De coaches zullen aan de hand van de workout bepalen hoe jij de oefeningen het beste kunt uitvoeren en daarna begint de WOD (Workout Of the Day). Na de les zullen we nog even evalueren hoe je het hebt ervaren en ben je hopelijk net zo enthousiast als wij!

 

HOE ANDEREN CROSSFIT ERVAREN

Ben je benieuwd hoe het is om bij CrossFit 2712 te trainen? We laten graag onze leden aan het woord! Hiermee krijg je een idee welke mensen er bij ons trainen en hoe zij het ervaren. Bekijk hier de ervaringen van onze leden.

 

WANNEER ZIJN ER CROSSFIT LESSEN

We geven elke dag verschillende soorten lessen. Bekijk het actuele lesaanbod in ons rooster.

 

WAT ZIJN DE TARIEVEN

We bieden onze leden niet alleen de mogelijkheid om bij ons te trainen. Als je een abonnement afsluit, kan je ook deelnemen aan diverse events en workshops die we regelmatig organiseren! Daarnaast kan je een lekker stukje fruit eten en onbeperkt koffie en thee drinken. Allemaal gratis! Wel zo gezellig als je voor of na de workout nog even wilt bijkletsen of wilt bijkomen. Bekijk hier welk abonnement het beste bij jou past.

 

LEAVE YOUR EGO AT THE DOOR

CrossFit 2712 is toegankelijk voor iedereen! Of je nou jong, oud, dik, dun, fit of niet fit bent. Niet voor niets is onze slogan ‘Leave your ego at the door’. Wat je niveau van fitheid ook is, iedereen traint op zijn/haar niveau en de een is niet beter dan de ander.

CrossFit 2712 logo

Train met onsVEELGESTELDE VRAGEN


Voor het sporten

Voor CrossFit hoef je geen speciale kleding te hebben. Sportkleding waarin je lekker kunt bewegen is voldoende.

Voor het uitvoeren van de CrossFit movements, kan je het beste een schoen dragen met een platte zool. Heb je deze (nog) niet, dan kan je ook normale sportschoenen dragen.

We hebben kleedhokjes op de box waar je je kan omkleden voor of na de WOD.

In de lounge hebben we kasten staan waar je je spullen kan opbergen, en in de box hebben we speciale kastjes waar je veilig je waardevolle spullen zoals je telefoon, sleutels e.d. kan opbergen.

Neem een flesje water mee, zodat je tijdens en na de WOD genoeg drinkt. Je kan eventueel ook verschillende sportdrankjes bij ons kopen. Neem daarnaast een handdoek mee en een hoop enthousiasme!

Bij Crossfit 2712 kan je voor de deur gratis parkeren.

Kom je op de fiets of scooter, dan kan je deze buiten stallen op de aangewezen plaatsen. Zorg ervoor dat je de fiets of scooter op slot kunt zetten.


Tijdens het sporten

Tijdens de WOD word je begeleid door een gecertificeerde CrossFit trainer. We houden onze groepen klein waardoor je veel aandacht krijgt van de trainer.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day) van 10 à 20 minuten of soms langer. Elke WOD is anders, waardoor je een gevarieerd trainingsschema krijgt.

 


Na het sporten

Het is belangrijk om voldoende koolhydraten, vetten en eiwitten binnen te krijgen voor en na een training. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met onze voedingsconsulent.

Ook als je een blessure hebt, kan je bij ons komen trainen! Geef van te voren aan dat je een blessure hebt, dan kunnen we het trainingsschema voor je aanpassen. Onze fysiotherapeut kan je verder helpen met de behandeling van de blessure.

Het is geen probleem als je wat vergeten bent in de box. We bewaren de gevonden voorwerpen in een speciale kast, zodat je je spullen de volgende keer kunt ophalen.

Wil je meer weten?


Leave your ego at the door