CrossFit lessen

CrossFit 2712 biedt een zeer uitgebreid aanbod aan CrossFit lessen en aanvullende services. Zowel kinderen, teens en volwassenen kunnen bij ons trainen. Volwassenen kunnen de WOD, Olympic Weightlifting en Powerlifting lessen volgen. Daarnaast kan je ook naar een Open Gym gaan om je skills te verbeteren. Voor de kids en teens hebben we aparte lessen. Bekijk ook ons rooster om te zien wanneer welke les wordt gegeven.

CrossFit WOD
De WOD is de dagelijkse workout (Workout of the Day). De WOD's worden begeleid door één van onze Crossfit gecertificeerde coaches. In het lesrooster kan je zien wanneer de WOD's plaatsvinden.
Olympic Weightlifting
Bij de ‘Oly’ staan de twee bewegingen van het Olympic Weightlifting centraal: Clean & Jerk en Snatch. Tijdens deze les wordt er op één van deze bewegingen gefocust.
Powerlifting
Powerlifting is één van de meest beoefende krachtsporten. Tijdens de lessen staan drie oefeningen centraal: Squat, Bench Press en Deadlift.
Conditioning
Tijdens deze lessen komen alle oefeningen aan bod waarbij je geen gewicht gebruikt. Denk hierbij aan hardlopen, double unders, burpees en apparaten zoals ski erg, roeier en bike.
Open Gym
De Open Gym tijden bij Crossfit 2712 zijn bedoeld om vrij te trainen en bijvoorbeeld te werken aan je skills of het verbeteren van je zwakke punten.
Crossfit Kids
Tijdens deze lessen worden kinderen vanaf 6 jaar de basis bewegingen van CrossFit aangeleerd. Er wordt gewerkt in kleine groepen, waar veiligheid, fun en samenwerken centraal staan.
Crossfit Teens
De CrossFit teens lessen zijn voor tieners vanaf 12 t/m 17 jaar. Bij CrossFit Teens focussen we ook op de fundamentele bewegingen, maar voegen we wat gewicht toe zoals lichte barbells en kettlebells.

Leave your ego at the door