CrossFit
Zoetermeer


CrossFit 2712
Industrieweg

BEGINNEN MET CROSSFIT IN ZOETERMEER

Voor iedereen die graag CrossFit wil beoefenen in Zoetermeer, hebben we een prachtige locatie op de Industrieweg. CrossFit 2712 Weg en Land in Bergschenhoek is naast CrossFit 2712 Industrieweg in Zoetermeer, onze tweede locatie. Wil je beginnen met CrossFit maar voel je je nog niet fit? Dat is helemaal niet erg! Bij ons trainen namelijk allerlei soorten mensen. Of je nou jong, oud, dik of dun bent, iedereen is welkom en iedereen kan meetrainen! Niet voor niets is onze slogan ‘Leave your ego at the door’. Wat je niveau van fitheid ook is, iedereen traint op zijn/haar niveau en de een is niet beter dan de ander. Daarnaast vinden we fun en persoonlijke aandacht ook erg belangrijk!

VEILIG TRAINEN

Al onze coaches zijn gecertificeerde CrossFit trainers. We vinden dit belangrijk omdat elke coach hierdoor goed de techniek van een CrossFit movement kan uitleggen. We besteden veel aandacht aan de techniek tijdens de lessen zodat je een movement goed kunt uitvoeren en geen blessures krijgt. Daarnaast trainen we, volgens de richtlijnen van het RIVM, momenteel buiten de box op 1,5 meter van elkaar. Voor en na elke CrossFit training maken we onze handen en de materialen schoon en het is niet toegestaan om deel te nemen aan een les als je verkouden bent of andere gezondheidsklachten hebt. Hierdoor houden we de CrossFit box veilig voor iedereen!

CROSSFIT LESSEN

Er worden verschillende lessen gegeven bij CrossFit 2712 in Zoetermeer. Daarnaast kan je gebruikmaken van extra services zoals: Zwangerschapstraining, Personal Training en Voedingsadvies. Bekijk ons rooster wanneer welke les wordt gegeven.

CROSSFIT TARIEVEN

Bepaal zelf aan de hand van jouw doelstellingen welk abonnement het beste bij jou past. We hebben drie soorten abonnementen: 2x per week, 3x per week of een onbeperkt abonnement. Naast de reguliere lessen organiseren we regelmatig diverse workshops en events. Bij elk CrossFit abonnement is deelname aan events en workshops inbegrepen! Koffie, thee en fruit is bij ons gratis! Dus blijf gerust nog even gezellig zitten na een workout!

GRATIS PROEFLES

Wil je eerst een keertje meetrainen om zelf te ervaren hoe leuk CrossFit is? Dat kan! Je kan vrijblijvend deelnemen aan een gratis proefles!

 

Ervaringen van onze Leden

Glen

Glen was een diabeet. Nu hij begonnen is met CrossFit voelt hij zich weer lekker in zijn vel en hoeft zelfs geen medicijnen te gebruiken.

Kim

Kim heeft een andere levensstijl gekregen door CrossFit. In dit filmpje legt ze uit hoe ze van een pakje sigaretten per dag roken naar een gezonde levensstijl ging!

Denise

Denise is door haar zoontje, die bij ons de CrossFit Kids lessen volgt, in aanraking gekomen met Crossfit. Inmiddels is ze net zo enthousiast!

CrossFit 2712 logo

Train met ons