Over ons

Een goede conditie is niet alleen belangrijk voor topsporters en mensen die een fysiek beroep beoefenen. Het is voor iedereen plezierig om moeiteloos een tas boodschappen te kunnen tillen en vlot de trap te kunnen nemen. Echte fitheid omvat niet alleen kracht, snelheid en uithoudingsvermogen, maar ook flexibiliteit, balans en reactiesnelheid. Wie fit is haalt meer uit zijn leven.

Met alleen naar de sportschool gaan word je niet fit omdat je lichaam went aan routinematige inspanning. Dit ondervond ik, Tim Broekhoven, eigenaar van CrossFit 2712, zelf ook. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond en ben hierna verschillende groepslessen en individuele trainingen gaan geven op diverse sportscholen. Ook heb ik nog ruim een jaar als trainer gewerkt voor Funxtion waarbij ik fitnessinstructeurs heb opgeleid.

Toen ik in aanraking kwam met CrossFit merkte ik meteen dat CrossFit een andere uitwerking had op mezelf en op anderen. Mensen worden sneller fit, vinden het samen sporten gezellig en blijven hierdoor gemotiveerd. Niet lang daarna heb ik in 2015 CrossFit 2712 opgericht om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met CrossFit en hier net zo enthousiast over te worden als ik!

Bij CrossFit 2712 staan er drie dingen centraal:

Persoonlijke aandacht

We vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk omdat op deze manier de techniek van de CrossFit oefeningen goed aangeleerd en uitgevoerd wordt en blessures voorkomen kunnen worden. We houden onze groepen daarom klein en elke coach is een gecertificeerde Crossfit trainer.

Leave your ego at the door

CrossFit 2712 is toegankelijk voor iedereen! Niet voor niets is onze slogan ‘Leave your ego at the door’. Wat je niveau van fitheid ook is, iedereen traint op zijn/haar niveau en de een is niet beter dan de ander.

Fun

We vinden het niet alleen leuk om te trainen, we houden ook van gezelligheid! Regelmatig organiseren we diverse events waar iedereen aan kan deelnemen! Bekijk voor een impressie van onze events de filmpjes van onze Member Throwdown en het Strongman event. Of bekijk al onze filmpjes.

 

 

Leave your ego at the door