Services

Naast het lesaanbod bieden we ook verschillende extra services voor specifieke behoeften en wensen. Van sommige diensten kan je ook gebruik maken als je geen lid bent van CrossFit 2712.

HYROX
HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald, die plaatsvindt in grote overdekte locaties, waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.
Zwangerschapstraining
Een zwangerschap en bevalling vragen heel wat van je lichaam. Onze zwangerschapstraining zorgt ervoor dat je verantwoord en onder professionele begeleiding kunt trainen tijdens je zwangerschap en na de bevalling.
Fysiotherapie
Blessures wil je zoveel mogelijk voorkomen en als je een blessure hebt, wil je er zo snel mogelijk weer vanaf. Wij werken hierbij samen met een externe fysiotherapeut.
Voedingsadvies
In samenwerking met een gekwalificeerde sportdiëtist maken we een op maat gemaakt voedingsadvies, waarmee jij jouw doelstellingen kunt bereiken. Samen met het volgen van de lessen bij CrossFit 2712 is dit een ideale combinatie!
Een op een training
CrossFit 2712 één op één training is voor leden van 2712 die extra begeleiding of bepaalde doelen willen behalen op het gebied van CrossFit.
Crossfit voor bedrijven
Speciaal voor bedrijven hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld, zodat medewerkers op een vast moment kunnen trainen. De invulling van het programma kan op basis van de behoefte worden afgestemd.

Leave your ego at the door