Services

Naast het lesaanbod bieden we ook verschillende extra services voor specifieke behoeften en wensen. Van deze diensten kan je ook gebruikmaken als je geen lid bent van CrossFit 2712.

Zwangerschapstraining
Een zwangerschap en bevalling vragen heel wat van je lichaam. Het PowerMama programma zorgt ervoor dat je verantwoord en onder professionele begeleiding kunt trainen tijdens je zwangerschap en na de bevalling.
Fysiotherapie
Blessures wil je zoveel mogelijk voorkomen en als je een blessure hebt, wil je er zo snel mogelijk weer vanaf. Door de samenwerking met T.I.M. Fysiotherapie kan je bij ons op de box terecht voor een consult met een fysiotherapeut.
Voedingsadvies
In samenwerking met een gekwalificeerde voedingsconsulent maken we een op maat gemaakt voedingsschema, waarmee jij jouw doelstellingen kunt bereiken. Samen met het volgen van de lessen bij CrossFit 2712 is dit een ideale combinatie!
Personal Training
CrossFit 2712 Personal Training streeft ernaar om maximale resultaten te behalen en zorgt ervoor dat jij je korte- en langetermijndoelen behaalt.
Crossfit voor bedrijven
Speciaal voor bedrijven hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld, zodat medewerkers op een vast moment kunnen trainen. De invulling van het programma kan op basis van de behoefte worden afgestemd.

Leave your ego at the door