Onze leden

Bij CrossFit 2712 trainen vaders, moeders, oma’s, opa’s, kinderen, studenten, afslankers, buitensporters en hobbysporters. Maar ook voor de ambitieuze (amateur) sporters, die een carrière als CrossFit atleet voor ogen hebben, is CrossFit 2712 een geschikte plek om te trainen.

Onze leden trainen namelijk met verschillende doelen, zoals voor ontspanning, gezelligheid, de sociale contacten, om fit te blijven, om af te vallen of om een podiumplek te behalen. Welk doel je ook hebt, CrossFit is geschikt voor iedereen. En iedereen is van harte welkom bij CrossFit 2712!

We laten graag onze leden of ouders van leden vertellen welke positieve invloed CrossFit heeft en wat ze van CrossFit 2712 vinden.

Volwassenen

Glen

Glen was een diabeet. Nu hij begonnen is met CrossFit voelt hij zich weer lekker in zijn vel en hoeft zelfs geen medicijnen te gebruiken.

Kim

Kim heeft een andere levensstijl gekregen door CrossFit. In dit filmpje legt ze uit hoe ze van een pakje sigaretten per dag roken naar een gezonde levensstijl ging!

Denise

Denise is door haar zoontje, die bij ons de CrossFit Kids lessen volgt, in aanraking gekomen met Crossfit. Inmiddels is ze net zo enthousiast!

Teens

Shayenna

Er hangt een goede sfeer bij CrossFit 2712, we zijn 1 grote vriendengroep bij de CrossFit Teens.

Ik vind CrossFit leuk omdat je het gevoel krijgt dat je meer kan dan je denkt dat je kan, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

CrossFit is een superleuke sport die niet heel veel mensen kennen en het is super motiverend om door te gaan! Daarom zouden andere teens het ook moeten proberen.

Rilana

Er hangt een hele goede en positieve  sfeer in de box. Het maakt niet uit hoe goed je in CrossFit bent, het is altijd gezellig en tijdens het trainen moedigt iedereen elkaar aan. De trainers zijn aardig en altijd bereid om je te helpen.

Ik vind CrossFit leuk omdat het zo afwisselend is. Iedere training doe je iets anders en je wordt altijd tot het maximale uitgedaagd. Ik vind het leuk om te zien hoe ik vooruit ga en steeds nieuwe dingen leer.

Andere teens moeten komen trainen bij CrossFit 2712 omdat het in de lessen supergezellig is en er een goede sfeer hangt!

Thomas

Ik vind de sfeer bij CrossFit altijd heel gezellig, iedereen is altijd met elkaar aan het praten en helpt elkaar wanneer nodig.

Sporten op zichzelf is al superleuk, maar bij CrossFit 2712 vind ik het nog beter omdat het altijd zo gezellig is en je echt het gevoel hebt dat je erbij hoort. Het gaat bij CrossFit over het algemeen niet om dat je zoveel mogelijk gewichten tilt, maar het is wel altijd leuk als je een nieuw personal record haalt.

Je zou bij ons moeten komen trainen als je van sporten houdt en je jezelf wilt uitdagen! Je gaat elke training weer een stukje verder waardoor het nooit saai wordt. Je hoort hier bij een groep en als je hulp nodig hebt staat iedereen voor je klaar. De trainers zijn ook heel gezellig en ze kunnen heel duidelijk uitleggen. Ze houden de groepen klein zodat ze op iedereen kunnen letten en je kunnen corrigeren wanneer nodig. Kortom, gewoon komen joh!

Kids

Linda - moeder van Anouk

Anouk vindt de sfeer bij de kids groep heel leuk! De trainers zijn erg aardig en leggen alles goed en op een leuke manier uit. Het vertrouwen in de trainer is groot, er wordt gewerkt maar ook veel gelachen.

Ze is fitter en sterker geworden, maar veel belangrijker is dat ze een goede basis ontwikkelt voor een goede houding. Daarnaast is CrossFit een goede aanvulling op haar andere sport, turnen. Er zijn veel overeenkomsten in deze 2 sporten en ik zie dat Anouk door het CrossFitten beter is gaan turnen, zowel op techniek als op kracht.

Ik zou CrossFit zeker aanbevelen aan kinderen die graag in een kleine groep trainen. Ze leren hier nu al de basis voor een goede houding en er is bijzonder veel aandacht voor techniek. Hier hebben ze de rest van hun leven voordeel van, ook in het dagelijks leven. CrossFit is een goede aanvulling op veel andere sporten omdat het een diverse sport is.  Zo komen zowel cardiotraining, gymnastics en ook krachttraining aan bod komt.

Marc - vader van Thies

Mijn zoon, Thies, doet nu zo’n 1,5 jaar aan CrossFit Kids en gaat 2 keer in de week. Vóór CrossFit hebben we veel sporten geprobeerd, maar nooit meer dan 3 lessen volgehouden. Nu, sinds hij is gestart met CrossFit, gaat hij er met plezier heen. Hij vindt het leuk dat het een combinatie van spelen, uitleg (van de bewegingen) en werken is.

Daarnaast is nog geen 1 les hetzelfde geweest. De structuur en de opbouw van de lessen zijn hetzelfde, maar de afwisseling van de oefeningen maakt het uitdagend. Het gaat op precies dezelfde manier als bij de volwassenen. Ook het samenspel met de andere kinderen is leuk. Thies heeft sinds het CrossFitten veel meer conditie en kracht. En door de uitleg van de bewegingen vertelt hij mij zelfs soms hoe ik een beweging moet uitvoeren, bijvoorbeeld een Air Squat.

Ik zou CrossFit zéker aanbevelen bij anderen. Het leren op de juiste manier bewegen, daar hebben de kinderen alleen maar profijt van als ze later groot zijn. In deze tijd waar kinderen vaak op de bank hangen en gamen, ben ik blij dat hij af en toe even flink beweegt op een gecontroleerde en veilige manier.

Barry - vader van Alec en Nino

Alec en Nino gaan elke keer graag naar CrossFit, ondanks dat zij in het weekend vroeg moeten opstaan. Zij vinden de sfeer gezellig en leuk, kortom zij voelen zich bij CrossFit 2712 op hun gemak. Wij merken dat de jongens zelfverzekerder en vooral sterker zijn geworden. Ik (de vader) merk dat vooral met stoeien, winnen wordt steeds lastiger.

Zelf heb ik verschillende sporten gedaan, maar kreeg nooit een voldaan gevoel. Sinds ik bij CrossFit 2712 sport ben ik blij als de les voorbij is (volledig gegeven) maar kan vervolgens niet wachten op mijn volgende WOD. Het is verslavend!

De sfeer bij CrossFit 2712 voelt als een warm bad, een hechte community. Zowel onder de volwassenen als kinderen!

CrossFit 2712 logo

Train met ons


Leave your ego at the door