Onze leden

Bij CrossFit 2712 trainen vaders, moeders, oma’s, opa’s, kinderen, studenten, afslankers, buitensporters en hobbysporters. Maar ook voor de ambitieuze (amateur) sporters, die een carrière als CrossFit atleet voor ogen hebben, is CrossFit 2712 een geschikte plek om te trainen.

Onze leden trainen namelijk met verschillende doelen, zoals voor ontspanning, gezelligheid, de sociale contacten, om fit te blijven, om af te vallen of om een podiumplek te behalen. Welk doel je ook hebt, CrossFit is geschikt voor iedereen. En iedereen is van harte welkom bij CrossFit 2712!

We laten graag onze leden of ouders van leden vertellen welke positieve invloed CrossFit heeft en wat ze van CrossFit 2712 vinden.

Volwassenen

Glen

In maart 2018 trok ik de stoute schoenen aan om mee te doen aan mijn eerste Crossfit WOD. Nu na bijna 4 jaar ben ik nog steeds enthousiast en is het meer ‘a way of life’ dan een must om een paar keer per week naar de Box te rijden. Dit omdat ik Diabeet type 2 ben en dit `DE’ manier is om een normaal leven te leiden zonder medicijnen, spuiten en complicaties.

Ik mag wel zeggen dat ik geen Diabetes meer heb omdat je naast de workouts ook leert een gezond eetpatroon aan te nemen. Ik was zo niet in vorm, maar door de professionele coaching bij 2712 werd het al gauw stukken beter. De uitdaging om steeds de lat hoger te leggen op jouw eigen niveau onder goede begeleiding. Crossfit zorgt ervoor dat ik in shape blijf en maakt mij mentaal sterker. Nooit opgeven en grenzen verleggen is iets wat je tijdens workouts leert. En dan natuurlijk die natuurlijke high na een intense training. Happiness all over!

Dit doe je niet alleen, maar binnen de Box community, die elkaar steunt. Leave your EGO at the door zegt al genoeg. Je maakt er echt vrienden voor het leven. Ik raad iedereen aan om eens te komen kijken en een introductie les te volgen. Grote kans dat je hetzelfde ervaart!

Linde

CrossFit 2712 is een box waar met name techniek voorop staat. Hierdoor zijn de trainingen altijd heel leerzaam. Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je de trainingen maakt en je kunt hierbij ook altijd hulp vragen van de coach.

Ik doe CrossFit nu al een aantal jaar en het blijft ontzettend uitdagend en afwisselend. Het verveelt nooit en je merkt al vrij snel progressie wat nóg meer energie geeft om door te gaan.

De box is ontzettend gezellig met zelfs een groepsapp. Kortom, een perfecte plek!

Mariëlle

In de zomer van 2017 kwam ik bij CrossFit 2712 voor mijn eerste WOD, overgehaald door een vriendin. Ik ben nooit meer weggegaan!

De sport is leuk, afwisselend en maakt je écht fit. CrossFit heeft mij geholpen in topconditie een grote operatie in te gaan waardoor ik veel sneller dan gemiddeld herstelde. Daarnaast heb ik door de goede begeleiding van de coaches veilig kunnen trainen tot het einde van mijn zwangerschap.

Maar de box waar je traint maakt het verschil. De coaches bij 2712 zijn goed opgeleid, de begeleiding en het materiaal zijn van top kwaliteit.

Last but not least, heb ik veel dierbare vriendschappen te danken aan deze community. CrossFit 2712 is mijn tweede thuis!

Bertus

Trainen bij Crossfit 2712 is voor mij de plek om te werken aan mijzelf, zowel geestelijk als lichamelijk. De fysieke inspanning zorgt ervoor dat ik lekker even kan ontspannen van een dag kantoorwerk en kan focussen op de mentale uitdaging die ik uit een les wil halen. Achteraf is er de gelegenheid om lekker na te praten onder het genot van koffie. Zeker in het weekend is dat voor mij een geluksmomentje.

De trainers zijn erg ervaren en brengen de uitleg helder en met humor. Ze weten mij te helpen door te kijken wat voor mij de beste uitdaging is op dat moment.

Wat ik ook erg tof vind is dat er regelmatig feedback wordt opgehaald bij de leden en verbeteringen worden doorgevoerd. De box is praktisch en georganiseerd ingericht. Deze aanpak zie je ook terug in de leuke en gezellige community evenementen die georganiseerd worden door 2712.

Jacky

Zo’n 5 jaar geleden ben ik begonnen met CrossFit. Ik vind het een super leuke sport omdat iedere WOD anders is. Ook als je een bepaalde beweging niet of niet goed kan, zorgt de coach altijd voor een alternatief, zodat je lekker kan sporten. CrossFit is echt voor iedereen! Mijn conditie en kracht zijn vooruit gegaan en iedereen in de box moedigt elkaar aan. Dit maakt het extra leuk! Ook zorgen de coaches voor een blessure vrije en gezellige workout!

Teens

Shayenna

Er hangt een goede sfeer bij CrossFit 2712, we zijn 1 grote vriendengroep bij de CrossFit Teens.

Ik vind CrossFit leuk omdat je het gevoel krijgt dat je meer kan dan je denkt dat je kan, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

CrossFit is een superleuke sport die niet heel veel mensen kennen en het is super motiverend om door te gaan! Daarom zouden andere teens het ook moeten proberen.

Rilana

Er hangt een hele goede en positieve  sfeer in de box. Het maakt niet uit hoe goed je in CrossFit bent, het is altijd gezellig en tijdens het trainen moedigt iedereen elkaar aan. De trainers zijn aardig en altijd bereid om je te helpen.

Ik vind CrossFit leuk omdat het zo afwisselend is. Iedere training doe je iets anders en je wordt altijd tot het maximale uitgedaagd. Ik vind het leuk om te zien hoe ik vooruit ga en steeds nieuwe dingen leer.

Andere teens moeten komen trainen bij CrossFit 2712 omdat het in de lessen supergezellig is en er een goede sfeer hangt!

Thomas

Ik vind de sfeer bij CrossFit altijd heel gezellig, iedereen is altijd met elkaar aan het praten en helpt elkaar wanneer nodig.

Sporten op zichzelf is al superleuk, maar bij CrossFit 2712 vind ik het nog beter omdat het altijd zo gezellig is en je echt het gevoel hebt dat je erbij hoort. Het gaat bij CrossFit over het algemeen niet om dat je zoveel mogelijk gewichten tilt, maar het is wel altijd leuk als je een nieuw personal record haalt.

Je zou bij ons moeten komen trainen als je van sporten houdt en je jezelf wilt uitdagen! Je gaat elke training weer een stukje verder waardoor het nooit saai wordt. Je hoort hier bij een groep en als je hulp nodig hebt staat iedereen voor je klaar. De trainers zijn ook heel gezellig en ze kunnen heel duidelijk uitleggen. Ze houden de groepen klein zodat ze op iedereen kunnen letten en je kunnen corrigeren wanneer nodig. Kortom, gewoon komen joh!

Kids

Linda - moeder van Anouk

Anouk vindt de sfeer bij de kids groep heel leuk! De trainers zijn erg aardig en leggen alles goed en op een leuke manier uit. Het vertrouwen in de trainer is groot, er wordt gewerkt maar ook veel gelachen.

Ze is fitter en sterker geworden, maar veel belangrijker is dat ze een goede basis ontwikkelt voor een goede houding. Daarnaast is CrossFit een goede aanvulling op haar andere sport, turnen. Er zijn veel overeenkomsten in deze 2 sporten en ik zie dat Anouk door het CrossFitten beter is gaan turnen, zowel op techniek als op kracht.

Ik zou CrossFit zeker aanbevelen aan kinderen die graag in een kleine groep trainen. Ze leren hier nu al de basis voor een goede houding en er is bijzonder veel aandacht voor techniek. Hier hebben ze de rest van hun leven voordeel van, ook in het dagelijks leven. CrossFit is een goede aanvulling op veel andere sporten omdat het een diverse sport is.  Zo komen zowel cardiotraining, gymnastics en ook krachttraining aan bod komt.

Marc - vader van Thies

Mijn zoon, Thies, doet nu zo’n 1,5 jaar aan CrossFit Kids en gaat 2 keer in de week. Vóór CrossFit hebben we veel sporten geprobeerd, maar nooit meer dan 3 lessen volgehouden. Sinds hij is gestart met CrossFit, gaat hij er met plezier heen. Hij vindt het leuk dat het een combinatie van spelen, uitleg (van de bewegingen) en werken is.

Daarnaast is nog geen 1 les hetzelfde geweest. De structuur en de opbouw van de lessen zijn hetzelfde, maar de afwisseling van de oefeningen maakt het uitdagend. Het gaat op precies dezelfde manier als bij de volwassenen. Ook het samenspel met de andere kinderen is leuk. Thies heeft sinds het CrossFitten veel meer conditie en kracht. En door de uitleg van de bewegingen vertelt hij mij zelfs soms hoe ik een beweging moet uitvoeren, bijvoorbeeld een Air Squat.

Ik zou CrossFit zéker aanbevelen bij anderen. Het leren op de juiste manier bewegen, daar hebben de kinderen alleen maar profijt van als ze later groot zijn. In deze tijd waar kinderen vaak op de bank hangen en gamen, ben ik blij dat hij af en toe even flink beweegt op een gecontroleerde en veilige manier.

Barry - vader van Alec en Nino

Alec en Nino gaan elke keer graag naar CrossFit, ondanks dat zij in het weekend vroeg moeten opstaan. Zij vinden de sfeer gezellig en leuk, kortom zij voelen zich bij CrossFit 2712 op hun gemak. Wij merken dat de jongens zelfverzekerder en vooral sterker zijn geworden. Ik (de vader) merk dat vooral met stoeien, winnen wordt steeds lastiger.

Zelf heb ik verschillende sporten gedaan, maar kreeg nooit een voldaan gevoel. Sinds ik bij CrossFit 2712 sport ben ik blij als de les voorbij is (volledig gegeven) maar kan vervolgens niet wachten op mijn volgende WOD. Het is verslavend!

De sfeer bij CrossFit 2712 voelt als een warm bad, een hechte community. Zowel onder de volwassenen als kinderen!

CrossFit 2712 logo

Train met ons


Leave your ego at the door