Powerlifting


Powerlifting lessen

WAT IS POWERLIFTING

Powerlifting is een effectieve krachtsport waarbij je zowel de kracht in je bovenlichaam als onderlichaam kunt vergroten. Er zijn drie movements die centraal staan, namelijk de squat, benchpress en deadlift. Voor het uitvoeren van deze oefeningen heb je niet alleen genoeg kracht nodig, maar is explosiviteit en snelheid ook van belang.

POWERLIFTING LESSEN BIJ CROSSFIT 2712

Bij CrossFit 2712 worden diverse lessen gegeven. Omdat de squat, benchpress en deadlift ook tot de CrossFit movements behoren, komen de deze movements ook terug in de WOD’s. Zo komt iedereen in aanraking met Powerlifting! Daarnaast bieden we ook specifieke Powerlifting lessen aan voor leden die deze movements extra leuk vinden of er beter in willen worden. Tijdens de les staat of het bovenlichaam of het onderlichaam centraal. De lessen worden afwisselend gemaakt door naast de standaard Powerlifting movements, ook andere oefeningen uit te voeren. Deze dragen er allemaal aan bij om sterker, sneller of explosiever te worden. We starten de les altijd met een warming-up en besteden hierna veel tijd aan het doornemen van de techniek. Bekijk ons rooster om te zien waar en wanneer er Powerlifting lessen bij CrossFit 2712 worden gegeven. Ben je benieuwd hoe onze Powerlifting lessen eruit zien? Bekijk dan de filmpjes!

 

VOOR WIE IS POWERLIFTING GESCHIKT

Alle volwassen leden van CrossFit 2712 kunnen een Powerlifting les volgen. Zowel mannen als vrouwen nemen deel aan deze lessen omdat deze lessen heel effectief zijn als je sterker wilt worden.

GRATIS PROEFLES

Bij CrossFit 2712 kan je een gratis proefles volgen om te ervaren hoe leuk CrossFit is. Het is helaas niet mogelijk om een proefles voor een Powerlifting les te volgen, maar wanneer je lid bent geworden, kan je ook Powerlifting lessen volgen! Ben je benieuwd hoe onze lessen zijn? Geef je dan vrijblijvend op voor een een gratis proefles!

 

Dimitri
Dimitri Ramman
Leon
Leon van Grol

POWERLIFTING COACHES

Onze Powerlifting lessen worden gegeven door coaches Leon en Dimitri. Ze hebben allebei de officiƫle Conjugate Powerlifting Course afgerond en daarnaast heeft Leon als deelnemer veel Powerlifting wedstrijd ervaring.

CrossFit 2712 logo

Train met ons