CrossFit voor bedrijven


Bedrijven CrossFit

FITTE MEDEWERKERS IN JE BEDRIJF 

Vind je het ook belangrijk dat je werknemers zich fit voelen? Probeer dan CrossFit! CrossFit heeft namelijk een positief effect op je mentale en fysieke gesteldheid.

Speciaal voor bedrijven heeft CrossFit 2712 een trainingsprogramma ontwikkeld zodat je medewerkers op een vast moment kunnen trainen. De invulling van het programma kan in overleg worden afgestemd op de behoefte van je organisatie of afdeling. Zo kunnen we bijvoorbeeld lessen verzorgen waarin medewerkers individueel trainen of dat er meer nadruk ligt op samenwerking.

Onze gecertificeerde trainers zorgen voor lessen met een hoop afwisseling en fun! Hierdoor zal iedereen met een voldaan gevoel de les verlaten!

 

HOE ANDEREN CROSSFIT VOOR BEDRIJVEN ERVAREN  

We laten graag bedrijven die bij ons trainen, vertellen wat zij van onze lessen vinden:

Elisa – Onderwijspost

Voor de week van het werkgeluk heb ik aan Tim van Crossfit 2712 gevraagd om een WOD te bedenken voor ons bedrijf dat diende als teambuilding en dat er vooral met plezier aandacht besteed werd aan samen bewegen. Hij heeft een workout bedacht en deze op locatie gegeven. De workout bestond uit verschillende bewegingen die eigenlijk iedereen wel maakt gedurende een dag. Het leuke aan de workout was dat je dit samen met een collega moest uitvoeren. Verschillende elementen zorgde dat je steeds van collega wisselde. Dit heeft de samenwerking een boost gegeven. Sporten met collega’s waar je niet elke dag mee te maken hebt. Tim zorgde voor een ontspannen en gemotiveerde sfeer en lette er goed op dat iedereen de oefeningen op eigen niveau kon uitvoeren. Na de workout deden we nog wat stretches gericht op “kantoor mensen”. Hier kregen we ook tips over.

Het team was er laaiend enthousiast over dat we een maand later weer een workout hebben aangevraagd voor de beide vestigingen. Tim samen met trainer Vincent verzorgde deze workout. Deze was net zo geslaagd als de 1e keer. Professionele begeleiding, uitdagende spelvormen, gemotiveerde trainers en een mooi wedstrijd element zoals touwtrekken aan het einde van de workout waren de ingrediënten voor weer een geslaagde middag. Hier blijft het ook niet bij. We vragen ze in de toekomst zeker weer. Aanrader om aan de slag te gaan op een sportieve manier met collega’s! Bedankt mannen!

Robin – RG Interieur

Crossfit 2712 heeft een WOD op maat verzorgt  voor ons team! Wat een super leuke uitdaging, voor ieder te doen. Ook het stukje teamverband was precies wat wij zochten in een activiteit. Samenwerken, zweten en natuurlijk een hoop gelachen. Coach Michel heeft ons met de juiste warming-up en duidelijke uitleg een leuke WOD bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

WAT VINDEN WE BELANGRIJK 

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meetrainen, wat je niveau van fitheid ook is. Het gaat er niet om wie het snelste of het beste is, vandaar onze slogan ’leave your ego at the door’. Doordat we lesgeven in kleine groepen met gecertificeerde trainers, kunnen we de kwaliteit van de lessen hoog houden en persoonlijke aandacht schenken aan de deelnemers. De lessen zijn zo opgebouwd dat het voor iedereen uitdagend en leuk is. Fun is namelijk net zo belangrijk tijdens de les!

 

TARIEVEN VOOR BEDRIJVEN CROSSFIT 

Op basis van de wensen, maken we een passend voorstel. Voor meer informatie over onze tarieven voor bedrijven, neem contact op via onderstaand formulier.

 

GRATIS PROEFLES 

Om te ervaren wat CrossFit is, nodigen we je graag met je medewerkers uit voor een gratis proefles! Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in met je contactgegevens. Wij zullen vervolgens contact opnemen.


    Eventueel een bericht

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

    Leave your ego at the door