CrossFit in de buurt
van Bleiswijk


CrossFit 2712
Weg en Land

BEGINNEN MET CROSSFIT IN DE OMGEVING VAN BLEISWIJK

Voor iedereen die graag CrossFit wil beoefenen in Bleiswijk, heeft CrossFit 2712 een prachtige locatie in Bergschenhoek. CrossFit 2712 Weg en Land in Bergschenhoek is naast CrossFit 2712 Industrieweg in Zoetermeer, onze tweede locatie. Wil je beginnen met CrossFit maar voel je je nog niet fit? Dat is helemaal niet erg! Bij ons trainen namelijk allerlei soorten mensen. Of je nou jong, oud, dik of dun bent, iedereen is welkom en iedereen kan meetrainen! Niet voor niets is onze slogan ‘Leave your ego at the door’. Wat je niveau van fitheid ook is, iedereen traint op zijn/haar niveau en de een is niet beter dan de ander. Daarnaast vinden we fun en persoonlijke aandacht ook erg belangrijk!

CROSSFIT LESSEN

We bieden in Bergschenhoek verschillende CrossFit lessen aan. Denk hierbij aan een WOD, Open Gym, maar ook bijvoorbeeld een Gymnastics les. Bekijk ons rooster wanneer welke les wordt gegeven. Daarnaast kan je gebruikmaken van extra services zoals: Zwangerschapstraining, Personal Training en Voedingsadvies.

CROSSFIT TARIEVEN

De reden om aan CrossFit te doen kan voor iedereen anders zijn. De één komt voor de gezelligheid of om zich meer fit te voelen, de ander wil misschien aan wedstrijden deelnemen. Aan de hand van jouw doelstelling kan je bepalen welk abonnement het beste bij jou past. We hebben vier soorten abonnementen: 2x per week, 3x per week 4x per week of 7x per week. Naast de reguliere lessen organiseren we regelmatig diverse gratis workshops en events. Koffie, thee en fruit is bij ons ook gratis! Dus blijf gerust nog even gezellig zitten na een workout!

GRATIS PROEFLES

Wil je eerst een keertje meetrainen om zelf te ervaren hoe leuk CrossFit is? Dat kan! Je kan vrijblijvend deelnemen aan een gratis proefles!

 

CrossFit 2712 logo

Train met ons