CrossFit 2712 opent tweede locatie in Bergschenhoek

CrossFit Bergschenhoek

CrossFit 2712 in Zoetermeer op de Industrieweg bestaat inmiddels ruim 4 jaar. Er was al enige tijd de wens om uit te breiden naar een tweede locatie. En dat is nu gelukt! Naast CrossFit 2712 in Zoetermeer, is ook CrossFit 2712 in Bergschenhoek een feit.

Wat is CrossFit

CrossFit is een trainingsvorm waarbij je het maximale uit jezelf kunt halen ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid. Omdat je in een groep op je eigen niveau traint, word je gemotiveerd om je eigen doelstellingen te behalen. Meer lezen over CrossFit.

CrossFit Bergschenhoek

De locatie in Zoetermeer heet vanaf heden ‘CrossFit 2712 Industrieweg’ en de locatie in Bergschenhoek heet ‘CrossFit 2712 Weg en Land’. De komende weken wordt er hard gewerkt om CrossFit 2712 Weg en Land dezelfde look en feel te geven als de CrossFit box in Zoetermeer. De officiële opening is op zaterdag 28 september 2019 en de lessen zullen starten op maandag 30 september.

“Een locatie in Zoetermeer en een tweede locatie in Bergschenhoek is een droom die uitkomt. Met het hele team werken we keihard om onze leden fit te maken en een leuke tijd te bezorgen zowel tijdens, als na het sporten. Ik kijk er naar uit om ook de mensen uit de regio Bergschenhoek net zo enthousiast te maken over CrossFit als wij!”, zegt Tim Broekhoven, eigenaar van CrossFit 2712.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van CrossFit in Bergschenhoek? Volg ons dan via social media. Updates en nieuwtjes zullen we hierop delen!

CrossFit proefles

Vanaf 6 september opent CrossFit 2712 Weg en Land te Bergschenhoek haar deuren voor iedereen die benieuwd is wat CrossFit inhoudt en een gratis proefles wil volgen. Dus wil je een keer bij ons komen trainen in Bergschenhoek en ervaren wat CrossFit is? Je kunt je nu al inschrijven voor een gratis proefles!

Openingsactie

Alle nieuwe leden die zich voor 1 november 2019 inschrijven bij CrossFit 2712 Weg en Land, ontvangen een gave goodybag met een exclusief t-shirt, drinkbeker, sportdrank en bijpassende tas!

Leave your ego at the door