Charity event

Charity event
Zondag 16 april organiseren wij het ‘Coaches Charity Event’! Het goede doel wat wij gaan steunen, is Spieren voor Spieren! Hierbij gaan wij onze gezonde spieren inzetten, voor de kinderen met minder gezonde spieren!

UITLEG EVENT

Een groot deel van de coaches van CrossFit 2712 Industrieweg en CrossFit 2712 Weg en Land zullen in tweetallen de CrossFit-workout Murph zowel heen als terug doen! Leden van beide locaties kunnen in viertallen meedoen. De WOD is als volgt:
1600m Run, 100 Pull-Ups, 200 Push-Ups, 300 Air Squats, 1600m Run, 300 Air Squats, 200 Push-Ups, 100 Pull-Ups en 1600m Run
Tot en met zondag 16 april 18:00 kan er gedoneerd worden! Wil jij ook een bijdrage leveren aan het goede doel? Het is mogelijk om op de volgende vier manieren geld te doneren:
  • Optie 1: een vrije donatie van een bedrag naar keuze!
  • Optie 2: bij een donatie van €27,12 per persoon, krijg je als lid een mogelijkheid om in viertallen mee te doen aan deze workout.
  • Optie 3: een donatie van €15,- waarbij je drie liedjes mag toesturen (die op Spotify of Deezer te vinden zijn). Doe je favoriete nummer, of juist een hele gekke! De playlist die we van al deze liedjes maken zal tijdens de workout op repeat en shuffle staan!
  • Optie 4: doe uiterlijk voor minuut 15:00 van het evenement zelf, een gok naar de snelste eindtijd. Voor €5,- mag je een gok wagen! Deze donatie kan je op locatie bij één van de andere coaches doen. Aan het eind van het event gaan we kijken wie er het dichts in de buurt zat! De winnaar hiervan zal een bon van Nike krijgen!
Uiteraard zou het geweldig zijn, als jullie zelf ook nog familie, vrienden en kennissen de vraag kunnen stellen of ze iets kwijt kunnen voor dit goede doel! Geld doneren kan zowel met naam, als anoniem via deze link:

OVER SPIEREN VOOR SPIEREN

Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte. Spierziekten zijn zeldzaam en vaak progressief. Het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat deze kinderen profijt hebben van nieuwe behandelingen. Spieren voor Spieren zet alles op alles om spierziekten bij kinderen te verslaan. Ons doel is ambitieus. Het kost heel veel geld en inspanning om kennis en kracht te bundelen en mogelijk te maken dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen. Daarom binden we zoveel mogelijk mensen aan ons die daar net als wij vol voor gaan. Die snappen wat het betekent om door te gaan, ook als het moeilijk is. Zo komt genezing van spierziekten elke dag dichterbij.

AANVULLENDE INFO

  • Datum en locatie: zondag 16 april
  • Locatie: Industrieweg, Zoetermeer
  • Tijd: inloop vanaf 13.30 uur – de workout start om 14.00 uur
  • Voor: coaches & leden, iedereen kan komen kijken en aanmoedigen! Schrijf je in via de WOD app als je mee doet, maar ook als je komt kijken.

Leave your ego at the door