Zwangerschap
training


Sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling

Sporten tijdens de zwangerschap is gezond voor moeder en kind. Wil jij tijdens je zwangerschap lekker blijven trainen? Helemaal top!

Blijf lekker bewegen. Dat heeft vele voordelen zoals het minder snel teruglopen van je conditie. Dat is handig voor je bevalling (de grootste workout van je leven) en bevordert ook je herstel. Door te sporten kun je minder last hebben van zwangerschapskwaaltjes en je zorgt voor een gezonde groei van de placenta. De placenta wordt hierdoor goed doorbloed en dat is gezond voor je baby. Daarnaast hou je je spieren sterk en heb je minder kans op bijvoorbeeld rugklachten.

Het doel is om jou zo lang mogelijk bij de box door te kunnen laten trainen, dit is zelfs mogelijk tot aan jouw bevalling!

JE BENT ZWANGER EN WAT NU?

Pearly & Fardau zijn pre- en postnataal trainers en hebben beide opleidingen bij PowerMama gevolgd. Zij beschikken over veel kennis en zijn voor jou als aanspreekpunt beschikbaar binnen de box. Daarnaast hebben alle coaches van 2712 een basiscursus gevolgd bij PowerMama om de zwangere of net bevallen leden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens de lessen.

SPECIALE LESSEN VOOR LEDEN

CrossFit 2712 biedt speciale lessen aan voor leden die zwanger of net bevallen zijn en naast de reguliere WOD’s specifieker willen trainen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de controle over bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Daarnaast wordt er ook een theorieles aangeboden met meer uitleg over onder andere de do’s and don’ts, diastase en de bewegingspatronen.

AANMELDEN

Geef bij één van de coaches zo vroeg mogelijk aan dat je zwanger bent , zodat we vanaf dat moment je al kunnen begeleiden. We zorgen ervoor dat alle coaches dit weten. Hierna ontvang je een email met een vragenlijst die verder opgenomen wordt door Pearly of Fardau.

In deze email bieden we ook de CF2712 Zwangerschapstraining aan.

KOSTEN CF2712 ZWANGERSCHAPSTRAINING

Voor CrossFit 2712 leden met een 2 x p/week, 3 x p/week, 4 x p/week of 7x p/week abonnement kost de CF2712 Zwangerschapstraining 8-rittenkaart €100,-.

Locatie: CrossFit 2712 Industrieweg, Zoetermeer
Data: zondagen 21/4, 26/5, 30/6, 28/7, 25/8 – 10:00 uur (meer data volgt)

Wat ontvang je hiervoor: 8 lessen, naslagwerk zwanger + postpartum

VRAGEN

Voor vragen of meer informatie over de cursus kan je onderstaand contactformulier invullen.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.


VEELGESTELDE VRAGEN

De trainingen worden gegeven door coach Pearly en/of Fardau.

De CF2712 Zwangerschapstraining wordt gegeven op de locatie CrossFit 2712 Industrieweg, Zoetermeer.

De CF2712 Zwangerschapstraining bestaat uit 8 lessen. Je ontvangt ook naslagwerk zwanger + post partum.

Een les duurt 1 uur.

Leave your ego at the door