Voedingsadvies voor CrossFitters

WAAROM IS VOEDING BELANGRIJK?

Een gezonde leefstijl bestaat uit drie belangrijke pilaren: sport en bewegen, gezonde voeding en ontspanning/herstel. Gezonde voeding speelt een grote rol (70%) als je gezond en fit wilt worden of wilt afvallen. Als je veel en intensief traint is belangrijk dat je je lijf voldoende voedingsstoffen geeft om te presteren én te herstellen. Als je graag wilt afvallen kun je nog zoveel trainen, maar als je je voeding niet aanpast zal je weinig resultaat boeken.

De CrossFit piramide begint niet voor niets met het onderdeel voeding. Zonder de juiste voeding zal je niet het maximale uit je training kunnen halen of andere doelstellingen behalen.

SAMENWERKING VOEDINGSADVIES – MR ROOTS

Om ervoor te zorgen dat je jouw doelstellingen behaalt zijn we een samenwerking aangaan met Mr Roots – Milan van Schaijik, orthomoleculair diëtist & leefstijlcoach. CrossFit 2712 leden krijgen 10% korting op de standaard Mr Roots prijzen.

Wil je bijvoorbeeld afvallen, gezonder eten of meer spiermassa opbouwen?

  • Milan kan voor jou een op maat gemaakt voedingsadvies maken en begeleid je gedurende vijf weken om je doelstelling te behalen. Het persoonlijke voedingsadvies kost €225,- en kan je via Wod-App aanschaffen
  • Ook biedt Milan een groepstraject aan (vanaf 29 oktober 2023), kosten hiervan bedragen €135,-, deze is ook aan te schaffen via Wod-App.

Naast de persoonlijke begeleiding kan je ook worden toegevoegd aan een groepsapp waarin Milan elke week lekkere en gezonde gerechten deelt.

ERVARINGEN 

Marieke Frambach (CrossFit 2712)

Ik had heftige allergische reactie waarbij de dermatoloog het ook niet wist waar het vandaan kwam. Alle bloedwaardes en organen waren in orde. Ik slikte een hoop medicatie om de allergische reacties te stoppen (antihistaminicum). Toen zei iemand, een orthomoleculair zou je eventueel kunnen helpen. Via Crossfit 2712 ben ik bij Milan terecht gekomen. Al snel een intake gehad en zijn we gaan de slag gegaan met het aanpassen van voeding en de eetmomenten beperken om mijn lichaam rust te geven. Ik begon het traject waarbij ik 3x op de dag antihistaminicum nodig had. Na 2 weken kon ik al mijn medicatie afbouwen naar 2x op een dag. Na 8 weken geheel kunnen afbouwen en slik ik geen medicatie meer en heb ik geen heftige allergische reacties meer. Super blij met dit resultaat! Dit mede dankzij alle adviesen en tips van Milan!

Jerry Bredewoud (CrossFit 2712)

Ik heb samen met Milan zijn 8 weekse traject voor verbetering van de persoonlijke energie huishouding gedaan. Door goede uitleg over onder andere voeding, een ander eetpatroon, beweging en ademhaling heb ik in een korte tijd mijn leefstijl kunnen aanpassen. Binnen enkele weken merkte ik dat ik mijn sport prestaties (CrossFit)verbeterden door een hoger energie level. Nog een zeer welkom gevolg is voor mij het gewichtsverlies. Herken je jezelf in het hebben van energie dip momenten overdag, je vind zelf dat je echt wel gezond eet en qua lichaamsgewicht: ” het komt er niet echt bij maar er gaat ook niks af” ? Dan kan ik je dit traject zeker aanraden.

Mijn belangrijkste ervaringen van dit traject zijn dat de “standaard” voeding die we dagelijks tot ons nemen vaak niet van grote waarde zijn voor onze energiehuishouding . Dat het verschil tussen gezonde vetten als brandstof inplaats van suikers voelbaar is. Dat het eten van de juiste voeding er voor zorgt dat 2 tot 3 eetmomenten per dag meer dan genoeg is. Het eten wat ik nu eet heerlijk is( wel persoonlijk) en dat ik overtollig gewicht verlies.

Ramon Jaspers (CrossFit 2712)

Milan is een betrokken coach die zich verdiept in de wensen en gewoontes van zijn cliënten. Hij bezit veel kennis op het gebied van voeding, het lichaam, ademhaling, meditatie, etc. en die kennis wil hij heel graag delen met zijn cliënten. Ik vind dit prettig omdat ik ook graag weet waaróm ik bepaalde dingen beter wel of juist niet kan eten of doen. Calorieën tellen, macro’s bijhouden, elke dag wegen…….allemaal verleden tijd! Gezonde dingen eten tot je lichaam je zegt dat je vol zit. Mede hierdoor vind ik mijn nieuwe leefstijl heel goed vol te houden en het is, zodra je lichaam eenmaal in de vetverbrandingsmodus is, goed te combineren met Crossfit. Ik heb na een traject van 8 weken geen afname in kracht of spiermassa gemerkt, ik heb zelfs wat PR’s verbeterd. Daarnaast zijn last but not least mijn slaap en dus mijn herstel aanzienlijk verbeterd!

WAAR EN WANNEER 

Lijkt je dit interessant? Op de locatie CrossFit 2712 Industrieweg te Zoetermeer vinden de kennismakingsgesprekken plaats op de zaterdagen tussen 11:30 en 12:30 uur. Bij CrossFit 2712 Weg en Land te Bergschenhoek vinden deze plaats op de zondagen ook tussen 11:30 en 12:30 uur.

INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor het kennismakingsgesprek via de WOD-App en kijk wat Milan voor jou kan betekenen! Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op via: info@crossfit2712.com of telefonisch via: 06 – 39 23 51 60

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Leave your ego at the door