Voedingsadvies

Voor wie is het geschikt?

Voedingsadvies is voor leden en niet leden van CrossFit 2712 die aan de slag willen met hun voedingspatroon. Je wilt bijvoorbeeld graag afvallen, aankomen in spiermassa of gezonder gaan eten. Het kan ook zijn dat je je huidige voedingspatroon wilt laten analyseren.

Een gezonde leefstijl bestaat uit drie belangrijke pilaren: sport en bewegen, gezonde voeding en ontspanning/herstel. Gezonde voeding speelt een grote rol (70%) als je gezond en fit wilt worden of wilt afvallen. Als je veel en intensief traint is belangrijk dat je je lijf voldoende voedingsstoffen geeft om te presteren én te herstellen. Als je graag wilt afvallen kun je nog zo veel trainen, maar als je je voeding niet aanpast zal je weinig resultaat boeken.

Wat houdt het voedingsadvies in?

Tijdens een voedingstraject gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Middels een uitgebreid intakeformulier en gesprek brengen we jouw doelen in kaart. We doen een eerste weging (gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage, lichaamstype, ruststofwisseling, BMI leeftijd, botdichtheid en visceraal vet). Daarna houd jij een week je voeding nauwkeurig bij (in een app) zodat ik het kan analyseren. Vervolgens ontvang je een voedingsadvies. Dit advies bestaat uit een op maat gemaakt plan van aanpak. Daarna hebben wij nog meerdere afspraken om te wegen en te kijken hoe het gaat. We bespreken dan waar je tegenaan loopt op praktisch, fysiek en mentaal gebied.

Voedingsconsulent 

Ik ben Yousra en ik ben opgeleid tot gewichtsconsulent. De afgelopen jaren heb ik al veel klanten geholpen met het verbeteren van hun voedingspatroon en ondersteund in het afvallen. Op het gebied van voeding heb ik de volgende opleidingen gedaan: Gewichtsconsulent, Vrouwen en hormoonklachten, Voeding tijdens en na de zwangerschap. Verder heb ik veel ervaring met Intermittend Fasting. Dit traject is zowel voor vrouwen als mannen.


Tarieven

Intakegesprek 60 min                   € 60,-
Vervolgconsult 30 min                  € 30,-
Wegen                                               GRATIS voor leden van CrossFit 2712

3 maanden traject (12 weken)
Intakegesprek 60 min
5 vervolgconsulenten 30 min
Pakketprijs € 200,-

Tussen de gesprekken zitten steeds 2 weken.
Inclusief onbeperkt vragen stellen en begeleiding via whatsapp tussendoor.

Waar

De afspraken vinden plaats op de box (Industrieweg of Weg en Land).

Inschrijven

Inschrijven voor het voedingsadvies kan via de WOD App. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op via: info@crossfit2712.com of telefonisch via: 06 – 39 23 51 60

Gratis intakegesprek

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij CrossFit 2712 via onderstaand formulier.

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Leave your ego at the door