Olaf

Favoriete WOD                       : “Grace”
Favoriete oefening                  : Power clean en squat clean/ snatchen

Minst favoriete WOD              : alle wods met rennen. Maar als ik er 1 moet noemen: ” Eva”
Minst favoriete oefening         : “Thrusters”

 

Mijn naam is Olaf. Op de box noemt iedereen mij Ol en dat is prima, lekker kort maar krachtig.
Vanaf mijn 18-de heb ik altijd aan fitness gedaan en dan vooral het krachtgedeelte, bankdrukken, biceps curls, triceps enz… Ook heb ik nog even powerliften / bodybuilding gedaan. Begin 2015 maakte ik voor het eerst kennis met Crossgym in de sportschool in Zoetermeer waar ik op dat moment trainde. De crossgym trainer adviseerde mij om eens crossgym te gaan doen.
” Oke…. how hard can it be……”
Geen idee meer welke WOD ik deed, maar het was een hel waar ik doorheen ging. Maar wat een kick om op die manier te trainen!
Vanaf dat moment ‘hooked’  aan Crossgym. Nooit dezelfde training en altijd weer uitdagend is wat mij zo trekt in deze sport. Je raakt niet uitgeleerd en er is altijd wel iets wat je wil en kan verbeteren.
Nadat ik een half jaar bezig was met Crossgym opende Crossfit 2712 zijn deuren. Ik wilde meer leren over Crossfit en ben daarom eigenlijk direct lid geworden. Na een jaar oefenen, trainen en nog meer oefenen was ik nog steeds zo gemotiveerd dat het mij leuk leek om ook les te gaan geven. Ik heb mij ingeschreven voor de opleiding en heb uiteindelijk mijn Level-1 gehaald.
Mij is de kans geboden om te coachen op de box wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe.
Wil je fitter en goed begeleid worden, bewust met Crossfit bezig zijn en daarin beter worden en waar ook tijd voor gezelligheid is, dan ben je bij onze box bij het juiste adres.